Kategorier
Okategoriserad

Off Topic: Prylgalningen lanserad!

Under en länge tid har jag tänkt på att starta upp en blogg som enbart handlar om prylar. Under dagen har jag lanserat min andra blogg som handlar om just det, prylar. 

Tanken är att jag kommer fortsätta som vanligt på den här sidan med att skriva om det jag älskar, mobiler. På min nya sida kommer jag istället att skriva om allt som har med tekniska prylar att göra. Jag vet att många av er läsare givit som förslag att skriva om mer prylar, och jag har lyssnat! Prylgalningen är just nu en ganska tom sida (med lite innehåll). Men den kommer fyllas på allt eftersom. 
Sidan hittar ni här.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera