Kategorier
Okategoriserad

Android P kan komma att erbjuda en grym funktion

De flesta stör sig antagligen rejält på personer som försöker nå dig fast du både lägger på tre och fyra gånger. Nu påstås det att Google arbetar på en funktion för att förhindra att SPAM-samtal.


Eller rättare sagt påstås det att det kommer komma upp en liten notis i Android P om det är ett potentiellt SPAM-nummer som ringer dig. Detta är något som redan idag kan förhindras med appar från Play Store, men nu sägs det alltså bli en inbyggd funktion i nästa stora Androidversion.

Källa

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera