Kategorier
Okategoriserad

Det här kan vara specifikationerna för HTC U12

Enligt en källa kommer HTC hålla ett event i april där företaget kommer visa upp det nya flaggskeppet HTC U12. Det här kan vara specifikationerna till HTC:s nya flaggskepp!

Enligt källan kommer HTC U12 få en 6 tumsskärm med Quad HD-upplösning tillsammans med formatet 18:9. Under huven sitter processorn Snapdragon 845 tillsammans med 6 GB RAM och 128 GB inbyggt minne. På baksidan sitter för första gången i en HTC-mobil dubbla 12 MP-kameror. På framsidan sitter istället en 8 MP-kamera.
I övrigt kommer mobilen ha stöd för dubbla SIM-kort, ett 3980 mAh-batteri, IP68-klassning, en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan och Android 8.0 från start.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera