Kategorier
Okategoriserad Spotify

Hackad app från Spotify sprider sig

Det ser ut som att någon eller några kommit över appen Spotify och dessutom hackat den. Detta är uppgifter från Feber.se. Spotify arbetar naturligtvis för att lösa problemet.

Spotify rekommenderar att man installerar om appen för att säkra upp så att man inte får ta del av någon hackad information. Spotify uppger att man för en kort stund tog bort appen från Play Store och App Store, men företaget berättar nu att appen är tillbaka.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera