Kategorier
Uber

Uber lanserar tjänst som tar patienter till och från sjukhuset

Uber har under gårdagen meddelat att företaget lanserat en ny tjänst som innebär att företaget kan transportera patienter till och från sjukhuset. En riktigt smart tjänst tycker jag det låter som!

Det går till så att patienterna laddar hem en specifik app från Uber. I den här appen kan patienterna bestämma vilken tid och datum de vill träffa läkarna. Via appen kan dessutom läkaren följa patientens resa och skicka ut ett SMS om patienten behöver komma in på en koll.

Källa

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Ett svar på ”Uber lanserar tjänst som tar patienter till och från sjukhuset”

Kommentera