Kategorier
Apple

Återförsäljare ställer in event: ”för farligt”

Det var under dagen tänkt att en återförsäljare i Malaysia skulle sälja iväg begagnade Apple-prylar otroligt billigt. Nu kommer beskedet att återförsäljaren ställer in eventet. 

Det var tänkt att återförsäljaren skulle sälja iväg iPhones från 50 dollar medans butiken skulle sälja iväg iPads från 79 dollar. Närmare 11 000 personer hade köat till eventet. Grejen var bara den att, när butiken öppnade dörrarna, så blev det totalt kaos för att ta sig in i butiken, något som ledde till att butiken fick slå igen portarna då de uppgav att ”det var för farligt” att vistas i butiken vid tillfället.

Källa

 

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera