Kategorier
Okategoriserad

Huawei P20 Pro ser ut att bli riktigt dyr

Under gårdagsnatten läckte priserna ut för mobilerna i Huaweis kommande P20-serie. Det är väldigt blandade priser det rör sig om.


Om vi börjar nerifrån så kommer Huawei begära 369 dollar för mellanklassmobilen Huawei P20 Lite. Huawei P20 kommer kosta 679 euro medans P20 Pro kommer att kosta 899 euro. Jag misstänker att P20 Lite därmed kommer kosta 4500 kronor på svensk mark medans P20 kommer kosta 7500 kronor och P20 Pro 9500 kronor.

Källa

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera