Kategorier
Okategoriserad

Ny bild visar att Xiaomi Mi Mix 2S har en inspirerad design från iPhone X

Den 27e mars kommer Xiaomi hålla ett event där företaget förväntas presentera det nya flaggskeppet Xiaomi Mi Mix 2S. Nu har en bild läckt ut på mobilens baksida. 
 

Av bilden nedan att döma kommer Xiaomi Mi Mix 2S få fingeravtrycksläsaren på baksidan, och alltså inte inbäddad i displayen som vissa källor påstod. Dessutom kan vi se att mobilen kommer få dubbla kameror med en placering ”som inspirerats av iPhone X”.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera