Kategorier
LG

Kan det här vara LG G7?

En bild kan under dagen ha dykt upp på LG:s kommande flaggskeppsmobil LG G7. Vi kan se att mobilen påminner en hel del om bland annat ASUS Zenfone 5 och 5Z. 

Av bilden nedan att döma kommer LG G7 få en läpp på toppen. Vidare kan vi se att mobilen kommer få riktigt tunna ramar kring skärmen. Det ser ut som att mobilen kommer få tre knappar på högra sidan medans den fjärde knappen sitter på den vänstra långsidan. Det är oklart vad den fjärde knappen är till för, men det kan vara en eventuell genvägsknapp till valfritt program.

 

Källa

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera