Kategorier
Xiaomi

Xiaomi släpper ny teaserbild på Mi Mix 2S – saknar kamera på toppen av framsidan

Den 27e mars kommer Xiaomi presentera företagets nya flaggskepp Mi Mix 2S. Detta är däremot inget som hindrar den kinesiska tillverkaren från att hypa upp stämningen kring den kommande mobilen. 

Av bilden nedan att döma kommer Xiaomi Mi Mix 2S sakna en selfiekamera högst upp i det högra hörnet. Xiaomi har varit taktiska när man publicerat bilden på mobilen eftersom företaget dolt vad som antagligen är en kant med tillhörande främre kamera längst ner.

Källa

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera