Kategorier
Xiaomi

Video bekräftar udda placering av fingeravtrycksläsaren på Xiaomi Mi Mix 2S

En av de telefoner jag ser mest fram emot är Xiaomi:s kommande Mi Mix 2S. Nu har några videos läckt ut på mobilen som bekräftar att mobilen kommer få en udda placering på fingeravtrycksläsaren. 

På filmklippen här nedan kan vi se att Xiaomi Mi Mix 2S kommer få den främre kameran placerad i toppen av displayen. Utöver det kan vi också se att mobilen kommer få extremt mycket skärmyta. Mobilen kommer dessutom styras med svepgester.

 

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera