Kategorier
Huawei

Huawei Sverige skickar ut teaserbild för den nya P-serien

Den 27e mars ser det ut som att skribent Rasmus Hellmyrs kommer sitta bänkad framför datorn (precis som all annan ledig tid). Huawei, Xiaomi och Vivo kommer nämligen presentera nytt det här datumet! 

Under dagen har Huawei skickat ut en teaserbild på en av företagets kommande telefoner med texten ”See Mooore”. Den här texten tyder på att någon av mobilerna kommer vara utrustade med tre kameror på baksidan. Men som vi också kan se på bilden så kommer mobilerna få mycket skärmyta på framsidan.

 

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera