Kategorier
OnePlus

OnePlus skickar ut betaversion av Android 8.1 till ”5” och ”5T”

OnePlus har under lördagen börjat skicka ut Android 8.1 till företagets mobiler OnePlus 5 och 5T. Uppdateringen är ännu i betastadiet  så företaget har alltså inte börjat rulla ut uppdateringen ”på riktigt”. 

Uppdateringen bygger på betaversion nummer 6 till OnePlus 5 och 5T. Betauppdateringen innebär att man kan hämta hem Android 8.1 Oreo (som betatestare) till sin OnePlus 5 och 5T. Det som OnePlus fixat i uppdateringen är bland annat ett gäng buggfixar, men företaget har även implementerat en ny funktion som gör att du kan lyfta på telefonen för att svara på samtal.

 

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera