Kategorier
Vivo

OPPO slänger ut en teaserbild på F7 – har antagligen samma design OnePlus 6

Det ser ut som att OPPO inom kort kommer presentera en ny mobil med läpp. Dessutom ska mobilen ha en utmärkt selfiekamera.

Av bilden nedan att döma kommer Vivo F7 påminna en hel del om företagets kommande mobil V9. Det som gör mobilerna stora likheter är att bägge ser ut att få en läpp på framsidan. Medans Vivo satsar mer på de bakre kamerorna i V9 ser det ut som att företaget kommer satsa hårt på den främre kameran i F7.

Källa

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera