Kategorier
Huawei

Alla uppgifter om Huawei P20 Lite läckta

Om ett antal dagar kommer Huawei hålla ett event där företaget förväntas visa upp tre nya mobiler. Nu har Huawei P20 Lite fastnat på bild med tillhörande specifikationer. 

Telefonen kommer få en 5,8 tumsskärm med Full HD+ – upplösning i formatet 18:9. Under huven sitter processorn Kirin 659 tillsammans med 4 GB RAM och 64 GB inbyggt minne. På baksidan sitter en primär 16 MP-kamera och en sekundär 2 MP-kamera. På framsidan sitter istället en ensam 16 MP-kamera.

I övrigt har mobilen fått en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan, ett 3000 mAh-batteri och Android 8.0 Oreo direkt från start. Telefonen sägs kosta 470 dollar från start.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera