Kategorier
Xiaomi

Rykte: klappa händerna för att ta kort med Mi Mix 2S

Den 27e mars kommer Xiaomi hålla ett event där företaget kommer visa upp det nya flaggskeppet Mi7. Nu har företaget skickat ut en andra teaserbild för mobilen.

Den nya teaserbilden indikerar att man kan klappa händerna för att få Mi Mix 2S att göra något. En ren gissning från min sida är att när man klappar händerna så kan mobilen ta ett kort. Denna funktion verkar smidig om man vill ta en porträttbild på sig själv utan att man har någon annan person i närheten (en person som annars skulle kunna tagit kortet på dig).

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera