Kategorier
Huawei

Är det här Huawei Nova 3e?

Förutom Huaweis event (som företaget kommer hålla 27e mars) ser det ut som att tillverkaren kommer hålla ett event 20e mars. Antagligen kommer Huawei visa upp en ny mellanklassmobil.

Mobilen sägs få namnet Huawei Nova 3e. Av bilden nedan att döma kommer Huawei Nova 3e få en konstruktion i glas och aluminium. Vi kan dessutom se att mobilen kommer få en ”läpp” på framsidan samt dubbla kameror med en fingeravtrycksläsare på baksidan.

Källa

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera