Kategorier
OnePlus

OnePlus skickar ut ny betamjukvara till 3 och 3T

OnePlus har under gårdagen börjat skicka ut en ny betamjukvara som fortfarande baseras på Android 8.0 Oreo. OnePlus har däremot valt att skicka med ett gäng nya finesser i den nya betamjukvaran.

Som vanligt när det kommer till uppdateringar har mjukvaran uppdaterats för att bli stabilare. Utöver det har OnePlus även implementerat ett gäng nyheter i form av en ny gester (som kan användas när man plockar upp telefonen) och en funktion där man kan svara på samtal genom att föra luren mot örat.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera