Kategorier
OnePlus

Slutliga bilder på OnePlus 6 kan ha läckt

Vissa påstår att OnePlus kommer hålla ett event den här månaden, andra tror istället (typ jag) att OnePlus kommer presentera nästa mobiltelefon under juni månad. Redan nu kan färdiga bilder ha läckt ut på mobilen. 

Av bilderna i den här artikeln att döma kommer OnePlus 6 få en ”läpp” på framsidan. Men jag har personligen svårt att se varför man väljer att ge telefonen en läpp då den ändå kommer få en kant under skärmen. Det ser ut som att mobilen kommer få två kameror på baksidan.

En annan sak jag lägger märke till är att mobilen ser ut att få en mindre fingeravtrycksläsare än tidigare modeller, vilket i alla fall jag tycker är konstigt eftersom det antagligen blir krångligare att låsa upp mobilen med fingeravtryck.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera