Kategorier
TP Link

Här är Neffos A1 med dubbla kameror

TP-Link har under dagen presenterat en av sina första mobiler vid namn Neffos A1 med dubbla kameror och en ren Androidupplevelse. Telefonen har dessutom fått en processor från MediaTek. 

Telefonen har fått en 5,5 tumsskärm med Full HD-upplösning. Under huven sitter processorn MediaTek P25 med 4 GB RAM och 64 GB inbyggt minne. Telefonen har fått dubbla 12 MP-kameror på baksidan och en främre 8 MP-kamera.

I övrigt har mobilen fått ett 3260 mAh-batteri, en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan och Android Nougat från start.

Källa

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera