Kategorier
Vivo

Här är prestandaspecifikationerna för Vivo X21 UD

Det ser ut som att kinesiska Vivo dels kommer hålla ett event den 27e mars, men det ser dessutom ut som att tillverkaren kommer hålla ett event den 19e mars. 

Det Vivo förväntas visa upp på eventet den 19e mars är en ny mellanklasstelefon. Enligt uppgifter kommer enheten heta Vivo X21 UD. UD står för att mobilen kommer ha en fingeravtrycksläsare gömd under displayen. Andra detaljer vi kan se om Vivo X21 UD är att telefonen kommer få processorn Snapdragon 660 tillsammans med 6 GB RAM och Android 8.1 Oreo från start.

Källa 

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera