Kategorier
Apple

Kan det här vara iPhone SE2?

Apple kommer med största sannolikhet hålla ett event i mars. Där kommer mobiltillverkaren antagligen visa upp två nya iPads men också en ny telefon med en mindre skärm än dagens iPhone SE. 

Det ser ut som att en video läckt ut på Apples kommande telefon. Vi kan se att iPhone SE2 kommer få samma typ av framsida som iPhone X (som bland annat inkluderar ”läppen”) men också att mobilen kommer få lika mycket skärmyta på framsidan som storebrodern iPhone X. iPhone SE2 ser vidare ut att bli utan en fingeravtrycksläsare (som ersatts med Apples Face ID-teknik). Telefonen kommer också få dubbla kameror på baksidan.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera