Kategorier
HTC

Är det här HTC U12+?

HTC kommer inom kort hålla ett event där företaget förväntas presentera deras nya flaggskeppsmobil HTC U12. Men det ser också ut som att tillverkaren kommer visa upp en förbättrad variant av U12. 

Enligt källor kommer mobilen med de maxade specifikationerna från HTC kallas för HTC U12+. Mobilen sögs erbjuda en 6 tumsskärm med Quad HD-upplösning i formatet 18:9. Under huven ser det ut som att HTC valt att utrusta mobilen med chippet Snapdragon 845 tillsammans med 6 GB RAM och 128 GB inbyggt minne. På baksidan sägs det att mobilen fått en primär 16 MP-kamera och en sekundär 12 MP-kamera. På framsidan ser det istället ut som att telefonen kommer få dubbla 8 MP-kameror.

I övrigt kommer mobilen få ett 3420 mAh-batteri, IP68-klassning, HTC:s Edge-Sense, en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan och Android 8.0 Oreo direkt ur lådan.

Källa

 

 

 

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera