Kategorier
Samsung

Rykte: Galaxy S10 får 3D-kamera

Idag har Samsungs nya flaggskeppsmobiler Galaxy S9 och S9+ säljstart i Sverige. Idag har ett första rykte gällande nästa års flaggskeppsmobiler Galaxy X och Galaxy X+ cirkulerat på nätet. 

Enligt en källa kommer Samsungs kommande flaggskeppsmobiler Galaxy X och X+ få bakre kameror som kan ta bilder med ett djup i 3D. Det är oklart hur tekniken kommer fungera, men redan idag finns det telefoner som har sekundära kameror som har som uppgift att skapa skärpedjup i bilder, och jag tror att Samsung kommer använda sig av någon liknande teknik.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera