Kategorier
Samsung

Samsung börjar äntligen uppdatera Galaxy Note 8 till Android 8.0

Samsung har under kvällen börjat uppdatera flaggskeppet Galaxy Note 8 till Android 8.0 Oreo. Uppdateringen har ännu inte landat hos min enhet. 

Det är en användare i Frankrike som har rapporterat om att hen fått en uppdatering till sin Galaxy Note 8. Som vi kan se på bilden nedan rör det inte sig om någon beta-uppdatering utan om den stabila versionen av Android 8.0 Oreo. När vi i Sverige kommer få ta del av uppdateringen är oklart, men förhoppningsvis blir det snart!

 Källa

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera