Kategorier
Xiaomi

Xiaomi:s Razer Phone-utmanare fångad i benchmark

Det ser ut som att Xiaomi kommer visa upp en Razer Phone-utmanare inom kort. Mobilen ser ut att få toppspecifikationer men samtidigt bara erbjuda 32 GB inbyggt minne. 

Det ser ut som att mobilen kommer få en Full HD+ – upplöst display i formatet 18:9. Under huven hittar vi processorn Snapdragon 845 tillsammans med 8 GB RAM och 32 (!) GB inbyggt minne. Jag hoppas verkligen att telefonen har stöd för minneskort men om jag känner Xiaomi rätt kommer den inte ha det. Det ser också ut som att telefonen kommer få 8.0 Oreo från start.

Källa

 

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera