Kategorier
Vivo

Officiell bild läcker på Vivo X21

27e mars kommer Vivo hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp ett gäng nya telefoner. Nu har en officiell bild läckt ut på det kommande flaggskeppet Vivo X21. 

 

Av bilden ovan att döma kommer Vivo X21 få en läpp på framsidan. Det ser dessutom ut som att telefonen kommer få en liten kant under displayen. På baksidan sitter dubbla kameror tillsammans med en fingeravtrycksläsare. Telefonen ser ut att få en baksida i glas så vi får hoppas att den erbjuder trådlös laddning.

Källa

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera