Kategorier
OPPO

Här är OPPO R15 Dream Mirror Edition

OPPO har under morgonen presenterat företagets senaste mobil med namnet R15 Dream Mirror Edition. Den här luren har utrustats med en glansig finish.

Telefonen har fått en 6,28 tumsskärm med Full HD+ – upplösning i formatet 19:9. Under huven hittar vi processorn Snapdragon 660 tillsammans med 6 GB RAM och 128 GB inbyggt minne. Telefonen har fått en primär 16 MP-kanera tillsammans med en sekundär 20 MP-kamera på baksidan. På framsidan sitter en 8 MP-kamera.

I övrigt har mobilen fått ett 3400 mAh-batteri med företagets egna VOOC-charge, en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan och Android 8.0 Oreo från start.

Källa

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera