Kategorier
Vivo

Här är Vivo X21 – har fingeravtrycksläsare under skärmen

Vivo har under eftermiddagen offentliggjort den nya mobilen Vivo X21, en telefon som fått en fingeravtrycksläsare inbyggd i displayen.

Telefonen har precis som OPPO R15 fått en 6,28 tumsskärm med Full HD+ – upplösning tillsammans med formatet 18:9. Under huven sitter processorn Snapdragon 660 tillsammans med 6/64 eller 6/128 GB inbyggt minne. På baksidan sitter en primär 12 MP-kamera (f/1.8) och en sekundär 5 MP-kamera (f/2.4). På framsidan sitter en 12 MP-kamera.

I övrigt har mobilen fått ett 3200 mAh-batteri, ansiktsigenkänning, en fingeravtrycksläsare placerad under displayen och Android 8.1 Oreo från start.

Källa

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera