Kategorier
Xiaomi

Klart: Xiaomi Mi Mix 2S kommer få monsterspecifikationer!

Den 27e mars kommer Xiaomi hålla ett där företaget kommer offentliggöra det nya flaggskeppet Xiaomi Mi Mix 2S. Nu har prestandaspecifikationerna åkt ut på nätet för telefonen. 

Det har sedan en tid tillbaka redan varit klart att mobilen kommer få processorn Snapdragon 845. Nu framkommer det också att mobilen kommer få 8 GB RAM och 256 GB inbyggt minne. Xiaomi satsar med andra ord hårt på sitt nya flaggskepp.

Källa

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera