Kategorier
Xiaomi

Xiaomis CEO postar bild på Mi Mix 2S

Om åtta dagar kommer Xiaomi hålla ett event där företaget förväntas visa upp en ny mobil. Nu har Xiaomi:s VD visat upp mobilen framför kameran, och jag säger bara WOW! 

Av bilden nedan att döma kommer Xiaomi Mi Mix 2S få en display som går ända ut i kanterna – även på toppen. Detta innebär troligtvis att Mi Mix 2S kommer få den främre kameran placerad nedanför displayen. Hur som helst ser det ut som att Mi Mix 2S kommer bli en riktigt snygg telefon från Xiaomi.

Källa

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Ett svar på ”Xiaomis CEO postar bild på Mi Mix 2S”

Kommentera