Kategorier
Sony

Xperia XZ2 Premium presenteras på IFA

Somy presenterade inte någon Premium-mobil på MWC-mässan. Nu ser det ut som att tillverkaren kommer presentera en ny mobil på IFA-mässan.

Det ser ut som att Sony kommer presentera företagets nya Premium-mobil Xperia XZ2 Premium. Jag hoppas att XZ2 Premium kommer få en 6 tumsskärm med UHD-upplösning tillsammans med formatet 18:9 och en OLED-panel.

Telefonen förväntas i övrigt få processorn Snapdragon 845 tillsammans med 6 GB RAM och 128 GB inbyggt minne.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera