Kategorier
Lenovo

Här är Lenovo S5

Lenovo har under dagen presenterat företagets senaste mellanklassare Lenovo S5.

Telefonen har fått en 5,7 tumsskärm med Full HD+ – upplösning i formatet 18:9. Under huven hittar vi processorn Snapdragon 625 tillsammans med 3/32, 4/64 eller 4/128 GB inbyggt minne. På baksidan sitter dubbla 13 MP-kameror medans vi på framsidan hittar en 16 MP-kamera.

I övrigt har mobilen fått ett 3000 mAh-batteri, en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan och Android 8.0 från start.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera