Kategorier
Huawei

Huawei presenterar P20 Lite i Kina

Huawei har under dagen presenterat mobilen P20 Lite i Kina. Den här telefonen erbjuder bland annat en ”läpp” på framsidan och dubbla kameror på baksidan. 

Telefonen har fått en 5,84 tumsskärm med Full HD-upplösning i formatet 18:9. Under huven hittar vi chippet Kirin 659 tillsammans med 4 GB RAM och 64 GB inbyggt minne. Telefonen har fått dubbla bakre kameror, en primär 16 MP-kamera och en sekundär 2 MP-kamera. På framsidan sitter en 24 MP-kamera.

I övrigt har mobilen fått ett 3000 mAh-batteri, en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan och Android 8.0 från start.

 

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera