Kategorier
Moto

Live-bilder läckta på Moto E5 Plus

Moto kommer inom kort presentera en ny budgetmobil med formatet 18:9. Nu har live-bilder läckt ut på mobilen, bilder som visar att telefonen kommer få formatet 18:9. 

Av bilderna nedan att döma kommer Moto E5 Plus bli en av de första budgetmobilerna på marknaden med det avlånga formatet 18:9, vilket innebär att telefonen kommer vara dubbelt så hög som bred. Vi kan se att mobilen kommer få små dö-ytor på framsidan. Dessutom ser det ut som att E5 Plus kommer få dubbla bakre kameror.

Källa

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera