Kategorier
ZTE

ZTE Nubia NX610J läcker – liknar Essential Phone

Det ser ut som att ZTE Nubia kommer presentera en ny telefon inom kort. Det ser ut som att mobilen kommer få mycket display-yta på framsidan. 

Av bilderna nedan att döma så kommer Nubia NX610J få en pytteliten läpp på framsidan. Det verkar som att telefonen kommer få dubbla bakre kameror och en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan. Det är oklart vilka specifikationer mobilen kommer få, men antagligen rör det sig om flaggskeppsspecifikationer.

Källa

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera