Kategorier
ASUS

ASUS berättar att man kommer uppdatera ett gäng telefoner till Android 8.0 inom kort

ASUS har under gårdagen berättat vilka mobiler företaget kommer att uppdatera till Android 8.0 Oreo inom de närmsta veckorna.

ASUS har meddelat att telefonerna Zenfone 3 Deluxe, Zenfone 3 Laser och Zenfone 3 Zoom kommer erhålla Android 8.0 Oreo inom kort. Med uppdateringen ingår som vanligt buggfixar men mobilerna kommer förhoppningsvis också få bättre batteritid då Google byggt in en funktion i Android som dödar bakgrundsprogrammen som annars skulle ligga och dra batteri i bakgrunden.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera