Kategorier
Meizu

Här är Meizu E3 – erbjuder mycket för pengarna

Meizu har under dagen presenterat företagets senaste mellanklass-mobil Meizu E3. Telefonen erbjuder bland annat dubbla kameror och en fingeravtrycksläsare placerad på den högra långsidan.

Telefonen har fått en 6 tumsskärm med Full HD+ – upplösning i formatet 18:9. Under huven hittar vi processorn Snapdragon 636, antingen med 6/64 eller 8/128 GB inbyggt minne. På baksidan sitter en primär 12 MP-kamera (f/1.9) och en sekundär 20 MP-kamera (f/2.4). På framsidan sitter en ensam 8 MP-kamera med bländartalet f/2.0.

I övrigt har telefonen fått ett 3300 mAh-batteri (med stöd för VOOC Charging), en fingeravtrycksläsare placerad på den högra långsidan och Android 7.1.2 Nougat från start. Mobilen kommer kosta 395 dollar.

Källa

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera