Kategorier
OnePlus

OnePlus 6 kommer få en 6,2 tumsskärm, kostar 749 dollar

Det ser ut som att OnePlus kommer hålla ett event inom kort. Nu har uppgifter läckt ut på OnePlus kommande flaggskeppsmobil OnePlus 6. Vi kan bland annat se att mobilen kommer kosta 749 dollar.

Vi kan se att mobilen kommer få en 6,2 tumsskärm med Quad HD-upplösning i formatet 18:9. Mobilen kommer vara utrustad med processorn Snapdragon 845 med 8 GB RAM och 256 GB inbyggt minne. Telefonen kommer få dubbla kameror, en primär 16 MP-kamera och en sekundär 20 MP-kamera. Dessutom kommer mobilen erbjuda Dash Charge. OnePlus kommer ta 749 dollar för OnePlus 6.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera