Kategorier
HTC

Har HTC gjort bort sig på nytt?

HTC är en av få tillverkare som ännu inte hållit något event där man presenterat ett nytt flaggskepp. Jag misstänker däremot att HTC kommer hålla ett event någon gång i april.

Nu ser det ut som att en bild kan ha läckt ut på mobilen. Vi kan se att telefonen utrustats med dubbla kameror på baksidan tillsammans med en LED-blixt och en fingeravtrycksläsare. Det ser ut som att mobilen är gjord i formatet 16:9, vilket i sådana fall skulle innebära att HTC U12 skulle bli betydligt bredare än konkurrenternas flaggskepp.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera