Kategorier
Okategoriserad OnePlus

Skarp bild kan ha läckt på OnePlus 6

OnePlus kommer i juni hålla ett event där företaget kommer visa upp nya flaggskeppsmobilen OnePlus 6. Nu kan en pressbild ha läckt ut på enheten. 

Som de flesta antagligen vet har kinesiska OPPO och OnePlus ett gott samarbete på smartphonessidan då de två företagen endast sitter trappsteg ifrån varandra. OPPO presenterade för ett tag sedan mobilen OPPO R15, en mobil som OnePlus 6 antagligen kommer likna mycket (sett till utsidan). Det ser därmed ut som att OnePlus 6 kommer få en ”läpp” på framsidan med en liten kant nedanför displayen. Det återstår att se om OnePlus 6 kommer bli tillgänglig i lika många färger som OPPO R15.

Källa

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera