Kategorier
Xiaomi

Spekulation: Xiaomi kan komma att släppa två varianter av Mi Mix 2S

Om fyra dagar kommer Xiaomi presentera företagets nya mobiler Mi Mix 2S. Som vanligt när det handlar om rykten ska det spekuleras in i det sista, och i Mi Mix 2S fall är det inget undantag. 

När jag postade en bild på Xiaomi Mi Mix 2S såg det ut som att mobilen skulle bli utan ”läpp” högst upp på framsidan. Eftersom det var en bild som lades upp av Xiaomis VD så skulle det vara mycket märkligt om mobilen kommer få en läpp. Men nu har en ny bild postats på enheten (en bild som ser ut att vara direkt från Xiaomi) som visar att Mi Mix 2S trots allt kommer få en ”läpp” på framsidan. Därför misstänker jag att Xiaomi kommer presentera två varianter av Mi Mix 2S. Vad tror ni? Lämna gärna en kommentar!

Källa

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera