Kategorier
OnePlus

Ännu mer specifikationer till OnePlus 6 läckta

För några dagar sedan släppte jag de första uppgifterna om OnePlus 6. Nu har ännu mer specifikationer till telefonen läckt ut på nätet, något som avslöjar att mobilen kommer bli tillgänglig i två varianter. 

Precis som jag rapporterade tidigare kommer mobilen få en 6,28 tumsskärm med upplösningen 2280 x 1080 pixlar tillsammans med formatet 18:9 (eller 19:9). Under huven hittar vi processorn Snapdragon 845 tillsammans med 6 GB RAM och 64 GB inbyggt minne. På baksidan sitter dubbla kameror (16 + 20 MP) medans den främre kameran fått upplösningen 20 megapixel.

I övrigt kommer mobilen få ett 3450 mAh-batteri, en fingeravtrycksläsare inbäddad under displayen och Android 8.1 Oreo från start.

Källa

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera