Kategorier
Huawei

Huaweis kupp mot Samsung och Apple

På tisdag presenteras Huawei P20 Lite, P20 och P20 Pro. Huawei har redan avslöjat vad den nya serien kommer att kallas. Dessutom har tillverkaren skickat ut flertalet teasers för mobilerna. 

Den senaste nyheten gällande Huaweis kommande telefoner är att tillverkaren har åkt runt med lastbilar (som har P20-motiv) och parkerar utanför bland annat Samsungs butik och Apples butik. Det påstås att Huawei P20 Pro kommer få en kamera som tar mobilkameror till nästa kapitel, kamerorna som lastbilarna på bilden ovan också gör reklam för.

Källa

 

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera