Kategorier
Samsung

Samsung Galaxy Note 9 kanske får en fingeravtrycksläsare under displayen trots allt

En tillverkare som tagit fingeravtrycksläsare placerade under displayer är kinesiska Vivo. Många av företagets senaste mobiler har nämligen utrustats med fingeravtrycksläsare under displayen.

Samsung är en tillverkare som brukar vara duktiga på att proppa in funktioner och finesser. Vivo är i princip ensamma med fingeravtrycksläsaren placerad under displayen i sina smartphones, men det lär inte dröja länge innan konkurrenterna hänger på. Det har tidigare spekulerats om att Galaxy Note 9 inte kommer få någon fingeravtrycksläsare inbyggd i displayen. Nu menar däremot en källa att Samsung Galaxy Note 9 kommer få en fingeravtrycksläsare inbäddad i displayen.

Jag personligen känner mig osäker på om uppgifterna är äkta eftersom Galaxy S9 och S9+ fått sina läsare placerade på telefonernas baksidor.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera