Kategorier
Huawei

Samtliga uppgifter för Huawei P20 läckta

Mycket av det jag skriver om nu för tiden på bloggen handlar om Huawei och företagets kommande mobiler i P20-serien. Nu har samtliga uppgifter om Huawei P20 läckt. 

Telefonen kommer få en 5,8 tumsskärm med upplösningen 2240 x 1080 pixlar, något som innebär att P20 har fått formatet 18:9. Under huven hittar vi processorn Kirin 970 tillsammans med 4 GB RAM och 128 GB inbyggt minne. På baksidan sitter tre kameror, en primär 20 MP-kamera, en sekundär 12 MP-kamera och en tredje 2 MP-kamera. Framsidan pryds av en ensam 24 MP-kamera.

I övrigt har telefonen fått stöd för dubbla SIM-kort, ett 3400 mAh-batteri, IP67-klassning och Android 8.1 från start.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera