Kategorier
Xiaomi

Xiaomi Mi Mix 2S kan sakna fingeravtrycksläsare

Apple är trendskapare. Tillverkaren har varit det väldigt länge och ser ut att fortsätta vara det. Både Huawei och Xiaomi ser ut att överge fingeravtrycksläsaren i företagens kommande flaggskepp. 

Xiaomi har skickat ut en teaservideo för Mi Mix 2S som visar att mobilen kommer få ansiktsigenkänning. Det innebär att man kommer kunna låsa upp mobilen med ansiktet. Enligt källan kommer Mi Mix 2S använda sig av ”avancerad AI” teknik för att kunna låsa upp telefonen så säkert som möjligt. Jag hoppas att Xiaomi valt att behålla fingeravtrycksläsaren på baksidan, men om man ska tro tidigare bilder har företaget tagit bort fingeravtrycksläsaren på baksidan av mobilen, men det återstår naturligtvis att se.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera