Kategorier
Sharp

Sharp Aquos S3 presenteras 28e mars – har 91% skärmyta

Det var ett tag sedan Sharp presenterade en ny mobiltelefon. Nu ser det däremot ut som att företaget kan vara nära att presentera en ny mellanklass-mobil.

Sharp Aquos S3 kommer få en Full HD+ – upplöst display i formatet 18:9 tillsammans med en displayyta på 91% (det är oklart hur stor displayen kommer vara). Under huven kommer processorn Snapdragon 630 sitta tillsammans med 4/64 eller 6/128 GB inbyggt minne. På baksidan sitter två kameror, en primär 12 MP-kamera och en sekundär 13 MP-kamera. På framsidan sitter en ensam 16 MP-kamera.

I övrigt kommer mobilen få ett 3100 mAh-batteri, en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan och Android 8.0 Oreo från start.

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera