Kategorier
Xiaomi

Bilder läcker ut på Xiaomi Mi 6X – använder Xiaomis egna processor Surge S2

Det ser ut som att Xiaomi inom kort kommer presentera en ny mellanklassmobil vid namn Mi 6X. Nu har mobilen läckt ut på ett gäng bilder!

Telefonen kommer med största sannolikhet få en 6 tumsskärm med Full HD+ – upplösning tillsammans med formatet 18:9. Det ser ut som att mobilen kommer bli 7,3 mm tunn, vilket innebär att Xiaomi lyckats klämma in ett ”litet” 2910 mAh-batteri i mobilen.

Som jag var inne på tidigare kommer Mi 6X bli den första mobilen från Xiaomi med företagets egna chipp Surge S2. Detta tillsammans med 4 GB RAM och 64 GB inbyggt minne. Det är oklart när Xiaomi kommer presentera mobilen, men man kan ju hoppas på att tillverkaren ger en hint under morgondagens event.

 

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera