Kategorier
Huawei

Huawei P20-mobilerna kommer antagligen sakna en hörlursport

Huawei kommer under morgondagen hålla ett event där tillverkaren kommer presentera två nya flaggskepp; Huawei P20 och P20 Pro. Nu har kanske den sista bilden läckt ut på en av enheterna innan tillverkaren avtäcker telefonerna under morgondagen? 

Bilden ovan visar att P20 Pro och P20 kommer få sina fingeravtrycksläsare placerade på framsidan. Dessutom kan vi se att bägge mobiler kommer få ”läppar” högst upp på displayen. Huawei Mate 10 (ej Pro) hade en hörlursuttag, men så ser tyvärr inte fallet ut att bli med P20 och P20 Pro.

Håll i hatten, imorgon smäller det!

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Kommentera